Akcija „Padovanok tikėjimą ligoniui”

Pasaulinė sveikatos diena kasmet minima balandžio 7-ąją. Šią šventę nuo 1950 metų inicijuoja Pasaulio sveikatos organizacija ir atkreipia kiekvieno mūsų dėmesį į savo sveikatą, jos stiprinimą.

Šiai dienai paminėti jau šeštus metus iš eilės organizuojame akciją „Padovanok tikėjimą ligoniui”. Šiais metais akcijoje dalyvauti buvo pakviesti pradinių klasių mokiniai ir jų tėveliai, kurie kovo 13 d. susirinko kūrybinėse dirbtuvėse ir kruopščiai „augino” laimės medžius. Dabar juos vis dar galima pamatyti parodoje „Viltį ir tikėjimą medin sudėjom”, kuri vyksta pirmame progimnazijos aukšte, nes ligoniams jų dar negalime įteikti. Į Marijampolės ligoninę vyksime tuomet, kai baigsis užkrečiamųjų ligų karantinas.

Dėkoju mokinių tėveliams, kurie rado laiko pagalvoti apie sergantį žmogų. Dėkoju pradinukams, kurie nepabijojo darbinės veiklos ir akcijai sukūrė nuostabius laimės medžius. Be to, labai labai norisi padėkoti penktokams bei technologijų mokytojai Audronei Albertynei, nes jie dalyvauja akcijoje net ir nepakviesti. Ačiū už kūrybą, už geras mintis ir „įaugintus” jausmus. Visa tai bus perduota ligoniams.

Bendraminčių studijos „Neišmesk” vadovė Jolanta Sikorskytė-Klibienė